Bezig met laden…

Bedrukken

Personaliseer uw (sport)kleding met een unieke bedrukking. Maak gebruik van al onze ervaring op het gebied van bedrukken.

Met behulp van moderne apparatuur zijn wij in staat uw (sport)kleding van een bedrukking te voorzien. Omdat wij gebruik maken van wel zes verschillende druktechnieken, hebben wij voor uw item altijd de beste en meest economische oplossing paraat. Onze korte levertermijn, hoge kwaliteit en uitgebreide ervaring op sportkleding, maakt ons en een geschikte partner voor Nederlandse sportwinkels tot internationaal opererende sport merken.

We kunnen onder andere uw shirts, polos, jacks, petten, truien, broeken bedrukken. Naast onze zes druktechnieken kunnen wij ook uw items met een modern machine park van een borduring voorzien.

Zeefdruk

Bij zeefdruk wordt gebruikt gemaakt van een raam met het motief van uw print. De inkt wordt over het raam gestreken en vormt uw print op het kledingstuk. In de droogtunnel wordt de inkt gedroogd waarna het klaar is om door u te worden gedragen. Zeefdruk is uitermate geschikt voor grotere aantallen en prints met weinig kleuren.

Sublimatiedruk

De sublimatiedruk is uniek omdat de ademende functie van het polyester materiaal van uw shirt 100 % blijft werken. De inkt wordt bij een hoge temperatuur onder druk vergast, waarna het zich aan de vezel hecht. Sublimatiedruk is eigenlijk alleen geschikt voor witte materialen en is de beste oplossing voor complexe logos met bijvoorbeeld kleurverloop.

Flex druk

Bij kleinere aantallen of volledige personalisatie, zoals rugnummers en namen, zetten we de flextechniek in. Het logo wordt gesneden en op het shirt gelijmd, wat een zeer mooi en glad resultaat geeft. Als u full colour bedrukkingen op een donker shirt wilt, dan kunnen we deze ook printen op flex met 1 van de printers en snijders uit ons modern machine park.

Flock druk

Anders dan bij flex, waar de folie glad is, heeft de folie van flock een fluweel achtige structuur. Deze structuur geeft uw kleding een chique uitstraling.

Transfer druk

Mocht u niet in één keer al uw producten willen bedrukken, dan zijn transfers de ideale oplossing. Alle transfers worden samen geproduceerd, waardoor u maar één keer opstartkosten betaald. De transfers kunnen op uw items worden aangebracht door een onze moderne hitte persen.

Borduren

Naast de verschillende bedrukkingstechnieken, kunnen we uw items ook van een borduring voorzien. Het geeft een exclusieve uitstraling en is uitermate geschikt voor polos, petten en bijvoorbeeld jassen.

Geef een antwoord